THE NEW PRODUCT richly nourishes and hydrates the skin of the feet.

ORGANIC CARE FOR BEAUTIFUL FEET

MORE
100% natural mixture of hemp & almond oil will please all organic oil lovers.

CANNOL ORGANIC ALMOND OIL

MORE
Organic care for irritated skin, abrasions, scratches, dry skin of the elbows, knees, or heels.

BALCANN BALM IS THE SOLUTION

MORE
An exceptional bath additive with a positive effect on irritated and eczematous skin.

CANNOL ORGANIC HEMP OIL

MORE
It brings quick relief and relaxation during muscle fatigue and musculoskeletal problems.

ARTHROCANN MASSAGE GEL 100% RELIEF FOR YOUR MUSCLES!

MORE

ПРИРОДНА КОЗМЕТИКА ОД КОНОП

Ние се занимаваме со истражување, развој, изработка и производство на висококвалитетни производи од коноп, природна и органска козметика и додатоци во исхраната. Нашите клиенти ги користат производите на ANNABIS за широк спектар на потреби со извонредни резултати.

ЗА НАС

HEMP NATURAL COSMETICS

We deal with research, development, manufacture and production of high-quality hemp products, natural & organic cosmetics and food supplements. Our customers use ANNABIS products for a wide range of needs with outstanding results.

ABOUT US

ПРОИЗВОДИ ОД КОНОП

НОВИНИ

КАКО ДА ГИ ОЛЕСНИТЕ СИМПТОМИТЕ НА ПСОРИЈАЗА КАЈ ДЕЦА

КАКО ДА ГИ ОЛЕСНИТЕ СИМПТОМИТЕ НА ПСОРИЈАЗА КАЈ ДЕЦА

Псоријазата спаѓа во наследни болести. Ризикот на развивање во детска возраст е околу 8-30% кога едниот родител има псоријаза, додека доколку двајцата родители заболуваат, можноста за добивање е до 75%. Првите манифестации се почести по тинејџерските години. Пред...

read more
Ви ја претставуваме првата природна паста за заби со комбинација на екстракт од семе од коноп, активиран јаглен од бамбус и минерал Kalident.

Ви ја претставуваме првата природна паста за заби со комбинација на екстракт од семе од коноп, активиран јаглен од бамбус и минерал Kalident.

100% природни состојки 5 % состојки од коноп БЕЗ ФЛУОРИД НЕ СОДРЖИ ВЕШТАЧКИ ЗАСЛАДУВАЧИ НЕ СОДРЖИ ПЕРОКСИД НЕ СОДРЖИ БОИ 0% THC ПОГОДНА ЗА ВЕГАНИ Иновативната паста за заби Dentacann нежно ги избелува забите со активен јаглен, додека исто така обезбедува сеопфатна...

read more
ANNABIS BALCANN ГЕЛ СО КОРА ОД ДАБ – една туба за многу проблеми

ANNABIS BALCANN ГЕЛ СО КОРА ОД ДАБ – една туба за многу проблеми

Овој гел со масло од коноп и екстракт од коноп има многу позитивен ефект врз иритираната кожа. Кората од даб содржи бројни хранливи материи, вклучувајќи витамин Б12, железо и калиум. Исто така, содржи танини некаде од 10 до 20%. Овие танини се сметаат за многу корисни...

read more

ВО СВЕТОТ

“Од 2011 година производите на Annabis станаа број 1. коноп производи на шпанскиот пазар. Горди сме што сме лидери со органски и природни производи од коноп. Имаме одлични повратни информации од нашите клиенти.”
Jordi Sanz

Annabis Шпанија

“Извонредни луѓе зад извонреден бренд. Односот меѓу тимовите на Анабис од различни држави е секогаш одличен: динамични луѓе со амбиција да станат лидери на природните производи од коноп.”
Karina Uribe

Annabis Чиле

КОНТАКТ

Дистрибуција и големопродажба

Понудете производи од коноп во вашата аптека

Учествувајте во продажбата на ANNABIS и понудете им на вашите клиенти можност да се грижат за нивното здравје со природни производи од коноп.

info@annabishemp.com