За Нас

Annabis е Чешка компанија која се занимава со истражување, развој, изработка, производство и дистрибуција на високо квалитетни производи од коноп. Нашите производи се базирани на повеќегодишно искуство и долготрајни односи со експерти за козметика и нашите корисници ги користат производите од коноп за широк спектар од своите потреби со извонредни резултати. Специјализацијата, професионализмот и интензивната посветеност кон корисниците овозможија динамичен развој на компанијата и заземање на своето место помеѓу лидерите на пазарот

Arthrocann Annabis
Arthrocann Annabis

“Нашата мисија е да ги донесеме најквалитетните производи од коноп на пазарот и врз основа на нивното производство да го зголемиме квалитетот на животот на нашите клиенти.”

Наш правец

robin-kazik-c
“Нашата мисија е да ги донесеме најквалитетните производи од коноп на пазарот и врз основа на нивното производство да го зголемиме квалитетот на животот на нашите клиенти.”

Robin Kazik, Ph.D., основач на Annabis CEO

Наши вредности

  • Почитување на поединец и конкуренција
  • Главното внимание е насочено кон нашите корисници
  • Супериорност во се што правиме

Го фокусираме нашето внимание главно на истражување и развој на нови производи. Иновациите се клучни за нашиот успех. Истражувачките активности се обезбедени од тим на искусни истражувачи во соработка со придружни компании, истражувачки институти и универзитети, како во Чешка, така и во странство.