КАКО ДА ГИ ОЛЕСНИТЕ СИМПТОМИТЕ НА ПСОРИЈАЗА КАЈ ДЕЦА

Псоријазата спаѓа во наследни болести. Ризикот на развивање во детска возраст е околу 8-30% кога едниот родител има псоријаза, додека доколку двајцата родители заболуваат, можноста за добивање е до 75%. Првите манифестации се почести по тинејџерските години. Пред...

Ви ја претставуваме првата природна паста за заби со комбинација на екстракт од семе од коноп, активиран јаглен од бамбус и минерал Kalident.

100% природни состојки 5 % состојки од коноп БЕЗ ФЛУОРИД НЕ СОДРЖИ ВЕШТАЧКИ ЗАСЛАДУВАЧИ НЕ СОДРЖИ ПЕРОКСИД НЕ СОДРЖИ БОИ 0% THC ПОГОДНА ЗА ВЕГАНИ Иновативната паста за заби Dentacann нежно ги избелува забите со активен јаглен, додека исто така обезбедува сеопфатна...

ANNABIS BALCANN ГЕЛ СО КОРА ОД ДАБ – една туба за многу проблеми

Овој гел со масло од коноп и екстракт од коноп има многу позитивен ефект врз иритираната кожа. Кората од даб содржи бројни хранливи материи, вклучувајќи витамин Б12, железо и калиум. Исто така, содржи танини некаде од 10 до 20%. Овие танини се сметаат за многу корисни...
КАКО ДА ГИ ОЛЕСНИТЕ СИМПТОМИТЕ НА ПСОРИЈАЗА КАЈ ДЕЦА

КАКО ДА ГИ ОЛЕСНИТЕ СИМПТОМИТЕ НА ПСОРИЈАЗА КАЈ ДЕЦА

Псоријазата спаѓа во наследни болести. Ризикот на развивање во детска возраст е околу 8-30% кога едниот родител има псоријаза, додека доколку двајцата родители заболуваат, можноста за добивање е до 75%. Првите манифестации се почести по тинејџерските години. Пред...

Ви ја претставуваме првата природна паста за заби со комбинација на екстракт од семе од коноп, активиран јаглен од бамбус и минерал Kalident.

Ви ја претставуваме првата природна паста за заби со комбинација на екстракт од семе од коноп, активиран јаглен од бамбус и минерал Kalident.

100% природни состојки 5 % состојки од коноп БЕЗ ФЛУОРИД НЕ СОДРЖИ ВЕШТАЧКИ ЗАСЛАДУВАЧИ НЕ СОДРЖИ ПЕРОКСИД НЕ СОДРЖИ БОИ 0% THC ПОГОДНА ЗА ВЕГАНИ Иновативната паста за заби Dentacann нежно ги избелува забите со активен јаглен, додека исто така обезбедува сеопфатна...

ANNABIS BALCANN ГЕЛ СО КОРА ОД ДАБ – една туба за многу проблеми

ANNABIS BALCANN ГЕЛ СО КОРА ОД ДАБ – една туба за многу проблеми

Овој гел со масло од коноп и екстракт од коноп има многу позитивен ефект врз иритираната кожа. Кората од даб содржи бројни хранливи материи, вклучувајќи витамин Б12, железо и калиум. Исто така, содржи танини некаде од 10 до 20%. Овие танини се сметаат за многу корисни...